Hatszor sorsoltak! A szabály ugyanis az volt, hogy csak az nyerheti meg az egyedi gyártású Heritage Classic 114 Harley-Davidsont, aki a sorsolás perceiben " />
on 2023. 06. 25. 14:11

Hatszor sorsoltak! A szabály ugyanis az volt, hogy csak az nyerheti meg az egyedi gyártású Heritage Classic 114 Harley-Davidsont, aki a sorsolás perceiben a helyszínen tartózkodik. A nagyszínpadon szombaton este, nem sokkal 21 óra előtt a tetőfokára hágott a hangulat: Jochen Zeitz, a Harley-Davidson elnök-vezérigazgatója először megénekeltette a közönséget, amely boldogan kívánt „Boldog születésnapot” a Harley-Davidson márkának, majd következett a sorsolás.

A számok húzásában William Davidson dédunokái, Bill és Karen Davidson segédkeztek. Mielőtt a gyönyörű motorkerékpár, amelyből mindössze 1700 készült, gazdára talált volna, ötször vissza kellett számolnia a tömegnek. Ötször nem jelentkezett a győztes. Hatodikra azonban valaki feltette a kezét a tömegből, és néhány másodperccel később, hatalmas éljenzés közepette felülhetett a Heirloom-vörössel, karmazsinvörössel és arany beütéssel megfestett Harley-Davidsonra, amelynek tankján aranyszínű, a 120 éves évfordulót jelképező embléma virított. A boldog győztes neve egyelőre nem ismert, de az a körülbelül tizenötezer ember ismeri, aki rajta kívül még szerette volna megkaparintani a nyeremény-motort.

 


Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozását nem sikerült rögzíteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Iratkozz fel a Harley-Davidson Europe hírlevelére

Iratkozz fel itt, hogy megkapd a Harley-Davidson legfrissebb híreit a termékekről, eseményekről és egyéb bejelentésekről.