on 2023. 01. 11. 11:58

A Harley-Davidson 120. évfordulós európai fesztiválján, amelyet június 22. és 25. között tartanak a Puskás Arénában, a legkisebbektől az egészen idősekig mindenki megtalálja a számítását.

Ezúttal a családi programok kerülnek fókuszba: az Olimpiai Parkban, a fő színpaddal szemben felállítanak egy 35 méter átmérőjű, 140 fő befogadó képességű óriáskereket, amelyről délelőtt 10 órától éjfélig gyönyörű kilátás nyílik az egész rendezvényterületre. 

A gyerekeknek minden nap 16 órakor minimotoros versenyt rendeznek két korosztályban – erre a Family Parkban kerül majd sor, ahol egyébként ingyenesen igénybe vehetik a dodzsemet, a lovas körhintát, illetve az óriás lánckörhintát, ezen kívül megtalálhatják szórakozásukat a Cube felfújható akadálypályáján is. 

Első támogatóink között üdvözölhetjük a Drehert, amely a rendezvény idején biztosítja a felfrissülést, az ételekről pedig 60 foodtruck mellett a Champs Sport Pub is megvillantja gasztronómiai kínálatát. 

Január 1-jétől elkezdődött a pre-sale időszak a jegyértékesítésben, amely során április 30-ig még kedvezményesen lehet hozzájutni a belépőkhöz a rendezvényre. 


Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozását nem sikerült rögzíteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Iratkozz fel a Harley-Davidson Europe hírlevelére

Iratkozz fel itt, hogy megkapd a Harley-Davidson legfrissebb híreit a termékekről, eseményekről és egyéb bejelentésekről.