on 2023. 01. 10. 11:57

A szervezők újabb izgalmas programokról rántják le a leplet a Harley-Davidson 120. évfordulós európai fesztiváljával kapcsolatban, amelyet június 22. és 25. között tartanak a Puskás Arénában.

A motorozáshoz, illetve a motorsporthoz szorosan kapcsolódó programokban nem lesz hiány: elég csak megemlíteni a Trial Hungary csapatát, amely több alkalommal tart bemutatót a rendezvény idején. Ehhez az kell, hogy a szervezők a Magyar Motorsport Szövetséggel közösen építsenek egy triál-pályát, ami nem okozhat gondot. 

Fellépőink között köszönthetjük Ricardo Costát, aki a francia Death Globe formáció legnagyobb sztárja: egy öt méter átmérőjű gömbben lélegzetelállító trükköket mutat be egy Harley-Davidson nyergében. És megesik, hogy nincs is egyedül a gömbben!

A Stuntfighters csapat Lettországból érkezik, és stílszerűen szintén Harleyval mutatja be, mire képes az aszfalton. 

Január 1-jétől elkezdődött a pre-sale időszak a jegyértékesítésben, amely során április 30-ig még kedvezményesen lehet hozzájutni a belépőkhöz a rendezvényre. 


Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozását nem sikerült rögzíteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Iratkozz fel a Harley-Davidson Europe hírlevelére

Iratkozz fel itt, hogy megkapd a Harley-Davidson legfrissebb híreit a termékekről, eseményekről és egyéb bejelentésekről.