on 2022. 10. 11. 10:07

Minden év szeptemberében tartják meg a Faaker See környékén az Európai Motoros Hetet – a világ talán legikonikusabb motoros és Harley-Davidson találkozóját. Az idén szeptember 6. és 11. között gyűltek össze a benzingőz szerelmesei, hogy Karintia szívében (amely valóságos földi paradicsom) megosszák egymással motorral és motorozással kapcsolatos élményeiket, tapasztalataikat. 

Az Alpok déli oldalán fekvő gyönyörű környezet és az enyhe éghajlat garantálta a jó hangulatot – a motorosok átélhették a szabadság érzését a Faaki-tavat körülvevő alpesi panorámautakon és kanyargós hágókon. A szelíd dombokon és árnyas erdőkben azok is megtalálták a szórakozásukat, akik inkább kényelmes túrákra vágytak. 

Az európai motoros események szezonzárója volt ez – az ingyenes rendezvényre bármilyen típusú motorral lehetett érkezni, és szerencsére érkeztek is szép számmal a résztvevők a világ minden szegletéből és különlegesnél különlegesebb gépekkel. Az Expón pedig bemutatták a legújabb, 2022-es Harley-Davidson modelleket.

Két színpadon szórakoztató zenei program várta a motorosokat, hogy esténként is jól érezhessék magukat társaik körében, és a magyar standon minden őket érdeklő információt megtudhattak a Harley-Davidson jövőre tartandó 120. évfordulós európai fesztiváljáról, amelyet június 22. és 25. között tartanak meg a Puskás Aréna Parkban. 

Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozását nem sikerült rögzíteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Iratkozz fel a Harley-Davidson Europe hírlevelére

Iratkozz fel itt, hogy megkapd a Harley-Davidson legfrissebb híreit a termékekről, eseményekről és egyéb bejelentésekről.