on 2023. 01. 19. 08:51

A Harley-Davidson 120 éves európai fesztiváljának szervezői szorosan együttműködnek a XIV. kerület vezetőivel, ami szinte természetes, hiszen az egyedülálló motoros rendezvény „otthona” az impozáns Puskás Aréna parkja lesz. 

Szalay Balázs, a szervező Sportmarketing Ügynökség vezetője a napokban találkozott Horváth Csaba polgármesterrel, akivel egyeztettek a kerület szabályozásairól, és arról, hogy nagy szeretettel várják a zuglói lakosokat is a június 22. és 25. között tartandó eseményre, amelyen az egész család megtalálja a neki való szórakozást. A Stefánia úton a Puskás Arénára néző lakások lakói előzetes regisztráció után ingyenesen vehetnek részt a nagyszabású rendezvényen, amelyre tízezer motorost és több tízezer érdeklődőt várnak a világ minden tájáról. 

Koncertek, motoros attrakciók, különleges divatbemutatók, kertmozi, gyerekprogramok, adrenalinpark – többek között ilyen programok várják az eseményre érkezőket. Ezek után aligha meglepő, hogy Horváth Csaba és Szalay Balázs egyetértett abban, egy ilyen világszínvonalú esemény a kerület fejlődését szolgálja. 


Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozását nem sikerült rögzíteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Iratkozz fel a Harley-Davidson Europe hírlevelére

Iratkozz fel itt, hogy megkapd a Harley-Davidson legfrissebb híreit a termékekről, eseményekről és egyéb bejelentésekről.