Gyakran Ismételt kérdések

ÖSSZES
ÁLTALÁNOS
HELYSZÍN/MEGKÖZELÍTÉS
HASZNOS INFORMÁCIÓK
SAJTÓ
ÁRUSOK
JEGYEK
SZÁLLÁS
PARÁDÉ
Mi az esemény pontos dátuma?
Az esemény négy napot ölel fel, 2023. június 22-25. között rendezik.
A helyszín nyitvatartási ideje az alábbi tervek szerint alakul:

2023. június 22., csütörtök 10:00 - 24:00
2023. június 23., péntek 10:00 - 24:00
2023. június 24., szombat 10:00 - 24:00
2023. június 25., vasárnap 10:00 - 24:00

Budapest városával együttműködve a vendégek számára az esemény zárása után is egyszerű eljutást biztosítunk a város további látványosságaihoz.
Hány éves a Harley-Davidson Motor Company?
A Harley-Davidson Motor Company-t 1903-ban alapították a wisconsini Milwaukee-ban, 2023-ban ünnepli fennállásának 120-dik évfordulóját.
Lesz még más esemény, amely a Harley-Davidson évfordulóját ünnepli?
A 2023-as év az egész világon a 120 éves Harley-Davidson motorok ünneplésével telik. A “Homecoming” (hazatérés, találkozó) egy új, évente megrendezésre kerülő négynapos fesztivál, amelyre 2023. július 13-16. között kerül sor. Az első eseményt a Harley otthonában, Milwaukee-ban tartják, motorosok, rajongók és a márka imádói gyűlnek össze szerte a világból egy felejthetetlen hétvégére. További információk itt találhatók
Motorral érkeztem az eseményre. Hol parkolhatok?
Ha Harley-Davidson motorral érkezel és érvényes jegyed van, az alábbi két motoros bejárat közül választhatsz: III-as kapu a Dózsa György úton vagy XII-es kapu a Stefánia úton. A kollégák megmutatják, hova parkolhatsz az esemény területén belül, hol alakítottunk ki biztonságos zónát számotokra.
Van egy fedett motorparkoló is az eseményen, amelyet innen közelíthetsz meg.
Az őrzött parkolásra vásárolhatsz napijegyet vagy 4 napos bérletet is a jegyvásárló felületen.

Minden motortípust szívesen látunk, és ha más márkán érkezel, használhatod az erre a célra kialakított parkolókat a Dózsa György út mindkét oldalán.
Kerekesszékkel látogatható-e az esemény?
Igen, az esemény akadálymentesített, kerekesszékkel látogatható. Kerekesszékkel megközelíthető parkoló a BOK Sports and Conference Centre mellett található, a parkolás ingyenes. Az eseményre való belépéshez jegy szükséges, de a kerekesszékest segítő kísérő számára a belépés ingyenes. A rendezvény teljes területén találhatók kerekesszékesek számára is használható mosdók.
Nem tudok elmenni az eseményre, lesz online közvetítés?
Élőben közvetítjük az eseményt a honlapunk.
Kisállatot bevihetek a rendezvényre?
A jelentős számú látogató és a sok motorkerékpár miatt sajnálattal közöljük, de semmilyen kisállat nem hozható be a rendezvény területére.
Milyen nyelven elérhetők az információk?
Jelenleg angolul és magyarul elérhetők az információk a honlapunkon, de a jövőben tervezzük a német, francia és olasz nyelvű tájékoztatást is.
Tesztelhetünk motorokat a rendezvény ideje alatt?
Igen, a Harley-Davidson bemutató motorokat hoz a rendezvény idejére. Részletek, további információk és foglalás később. A rendezvényen lesz Pan Am élmény, egy off-road pályán kipróbálhatod a túramotorokat.
Árusítanak hivatalos ajándéktárgyakat a rendezvényen?
Igen, a rendezvényen számos hivatalos ajándéktárgyat megvásárolhatsz a három kihelyezett üzlet bármelyikében. A fő elárusító helyet a díler zónában találod. A két kisebb üzletet a főszínpad és a Family Park mellett.
Lesznek Harley-hírességek az eseményen?
A két legfontosabb Harley-Davidson személyiség, Karen Davidson és Bill Davidson részt vesz az eseményen, ők a Harley-Davidson társalapítójának, William. A. Davidsonnak a negyedik generációs leszármazottjai. Van egy hírességek program is, melynek keretében meghívjuk az európai országok híres motorosait a rendezvényre.
Gyerekeknek szóló programok is lesznek?
Igen, van Family Park, ahol az egész családnak szóló programokkal várunk mindenkit.
Lesz bármilyen különleges program, showelem a rendezvény alatt?
Igen, lesz napi szinten H-D divatbemutató, Rockabilly Fashion Show, szépségverseny, minimotor verseny gyerekeknek, utcaszínházi előadások és sok minden más.
Mikor lesz a parádé?
A parádé 2023. június 24-én lesz. A sorakozás 10 órakor kezdődik, míg maga a parádé 11 órakor. A létszám limitált. Ahhoz, hogy részt vehess rajta, rally csomagot kell vásárolnod, amely tartalmazza a parádéjegyet is.
Meddig lesz esténként élőzene?
A városi zajrendeletnek megfelelően élőzene esténként 11 óráig lesz, kivéve az utolsó napot, amikor 10 óráig. Éjszakai buszok szállítják a partizni vágyó közönséget Budapest belvárosába.
Lesz központilag szervezett kamion, amely elszállítja a motoromat az esemény helyszínére?
Az SKS üzemeltet motorszállító szolgáltatást számos európai nagyvárosból. További információt itt találtók .
Lesz bármilyen program az esemény után?
Lesz egy kétnapos túra a rendezvény után Magyarország egyik leghíresebb borvidékére. A túra részleteiről később adunk tájékoztatást.
Bérelhetek Harley-Davidsont a rendezvénye?
Ha szeretnél bérelni egy Harley-Davidsont az eseményre, megteheted a helyi hivatalos Harley-Davidson kereskedőnél. További információért és foglalásért látogass el erre a honlapra .
Mi a rendezvény pontos helyszíne?
A Harley-Davidson 120 éves évfordulóját ünneplő európai fesztivált a budapesti Puskás Aréna Parkban rendezik, a 2019-ben épült ikonikus nemzeti futballstadiont körülvevő gyönyörű parkos területen.
Hol parkolhatok, ha autóval érkezem az eseményre?
Ha autóval tervezel érkezni, használhatod a Papp László Aréna mélygarázsát, ahol napijegy váltható. Parkolhatsz a környező utcákban is, de kérjük, figyelj arra, hogy hétköznap fizetős a parkolás. A feltételekről tájékozódj a parkolóautomaták kiírásaiból. Ne állj olyan területre, amely nem kijelölt parkolóhely, mert elszállíthatják az autódat.
Van kemping az esemény területén?
Az esemény területén belül nem lehet kempingezni, a környéken található két kempinget javasoljuk:

Haller Camping
1097 Budapest, Óbester utca 2.
https://hallercamping.hu/

Camping Arena
1106 Budapest, Pilisi u. 7/a
https://arenacamping.eu/
Hogy juthatok el a rendezvényre?
Közúton: Budapest Európa szívében található, közúton bármely irányból könnyen megközelíthető. Az országba érkező jelentős autópályavonalak mind elvezetnek Budapestre. Az útvonaltervezésnél ezt a pontot válaszd célállomásnak: Puskás Aréna, VI. kapu

Repülővel: Repülővel is megközelíthető Budapest, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre (BUD) Európa és a világ számos városából érkeznek repülőjáratok. A repülőtér 20 kmre található a rendezvény helyszínétől, amely megközelíthető taxival, shuttle busszal vagy közösségi közlekedéssel.

Vonattal: A legtöbb európai nagyvárosból megközelíthető Budapest vonattal, a szerelvények a Keleti vagy a Nyugati pályaudvarra érkeznek. Mindkét állomásról könnyen elérhető a rendezvény helyszíne taxival vagy közösségi közlekedéssel.

Hajóval: Hajóval is elérhető Budapest a Duna-folyón. Számos folyami járat megy keresztül a városon és áll meg a városközpontban. A hajóállomásokról szintén taxival vagy közösségi közlekedéssel közelíthető meg a rendezvény helyszíne.
Hogy jelentkezhetek a vezetett túrákra?
Hét fantasztikus vezetett túránk van, amelyek egész Magyarországot lefedik, felfedezhetsz nagyszerű útvonalakat és eddig nem ismert térségeket. A túrákra az esemény később elérhető applikációján keresztül jelentkezhetsz.
Lesz egy kifejezetten H.O.G. tagoknak szóló részleg?
Igen, kialakítunk egy H.O.G. zónát, egyedi H.O.G. vendéglátással és információs pulttal, ahol bármely H.O.G.-gal kapcsolatos kérdésre válaszolnak.
Hova menjek, ha orvosi segítségre van szükségem?
Lesz egy orvosi központ a BOK Sportcsarnok A épületének előcsarnokában, ahol orvosi segítséget kaphatsz. Sürgős esetben keresd bármelyik kollégánkat vagy a biztonsági őrt, akik értesítik a helyszínen tartózkodó mentőszolgálatot.
Lesznek kiegészítő partneresemények?
Igen, a várost is bevontuk az ünneplésbe, és több kiegészítő eseményt tervezünk, íme a részletek:

Sparty
Lesz egy üdvözlő "Sparty" június 21-én este 9 órakor a Széchenyi Fürdőben, amellyel Budapest-stílusban szeretnénk megnyitni a 120 éves jubileumi ünneplést. A Sparty-n lesz zene, fények és látvány, továbbá spa-élmény, ami összességében egyedi hangulatot teremt. Bővebb információ itt:

Bulik belvárosi klubokban
A rendezvény partnereként számos klub szervez különleges bulikat a fesztivál résztvevőinek. Menetrendszerinti éjszakai busszal lehet közlekedni a helyszínek között Budapest belvárosában.

Éjszakai fürdőzés
Csütörtökön, pénteken és vasárnap a Széchenyi Fürdő este 9-től éjjel 2-ig nyitva lesz éjszakai fürdőzésre. A fürdők meglátogatása kötelező program, ha Budapestre látogatsz.

Hajókirándulás
Hajós bulikon szórakozhatsz az esemény ideje alatt, ahol hallgathatod a zenét, és a Dunáról gyönyörködhetsz a csodálatos látványban.
Lesz étel- és italvásárlási lehetőség a rendezvény helyszínén?
Igen, 80-nál is több ételt és italt árusító stand lesz a helyszínen, ahol a nemzetközi konyha széles kínálatából választhatsz.
Mi a megengedett véralkoholszint Magyarországon, ha járműbe ül az ember?
Magyarországon zéró tolerancia van érvényben. Kérjük, vedd ezt figyelembe, és ha alkoholt fogyasztasz, hagyd a motorodat a rendezvény helyszínén, és csak másnap ülj fel rá.
Kell bukósisakot viselnem, ha Budapesten motorozom?
Igen, ECE-jóváhagyott bukósisakot kell viselni minden közúton Magyarországon. Az esemény területén belül a bukósisak nem kötelező, de javasolt folyamatosan viselni.
Van sebességkorlátozás az esemény helyszínén?
Igen, a rendezvény területén maximum 10 km/h a megengedett sebesség. Kérjük, hogy különös odafigyeléssel motorozz a területen.
Milyen közösségi média felületeken elérhető az esemény?
A térség H-D és H.O.G. platformjain kívül, amelyek rendszeresen közölnek híreket, információkat az eseményről, de mi is felépítjük a saját platformjainkat:

Facebook
Instagram
YouTube
Lesz szervizlehetőség a rendezvény területén belül?
Igen, hivatalos H-D szerviz a BOK Sportcsarnok C épületében lesz. Ha bármilyen kiegészítőelemet szeretnél feltenni, olajat kell cserélni a motorodban, vagy meg kell javítani valamit, a szervizzóna személyzete örömmel áll a rendelkezésedre.
Mik a COVID-szabályok?
Jelenleg nincsenek érvényben Magyarországra vagy a rendezvényre történő belépéssel kapcsolatos COVID-szabályok. Érvényes oltási igazolás vagy érvényes COVID-teszt nélkül beléphetsz az országba és a rendezvény helyszínére. A rendezvényen nem kell maszkot viselned, de javasoljuk a gyakori kézfertőtlenítést. Ha bármilyen változás lesz a szabályozásban, természetesen minden csatornánkon kommunikálni fogjuk.
Szükségem van bármilyen személyi azonosító dokumentumra a rendezvényre való belépéshez?
Igen, ahogy a Magyarországon érvényben lévő szabályok kimondják, a kiemelt rendezvényekre érvényes fényképes személyi azonosító dokumentumot kell bemutatni a belépésnél, amelyek az alábbiak lehetnek:

· útlevél
· személyi igazolvány
· jogosítvány (autóra vagy motorra).
Ha segítségre van szükségem a rendezvény alatt, hova fordulhatok?
A rendezvény alatt egy 24 órás forródrót üzemel. A segélyvonal számát később kommunikáljuk.
Töltenem kell a telefonomat, hol tehetem meg?
Lesznek biztonságos telefontöltő állomások a rendezvény területén.
Bankkártyával vagy telefonnal vásárolhatok a rendezvény ideje alatt?
A rendezvény készpénzmentes, a rendszer karszalagon keresztül üzemel. A fizetést minden helyszínen az alábbi kártyatípusokkal intézheted: VISA, Maestro, Mastercard és American Express. Ha készpénzt hoztál, a rendezvény területén belül lesznek feltöltő pontok. Ezeken a pontokon bármilyen összeget feltölthetsz az esemény karszalagjába helyezett chipre, amivel aztán egyszerűen intézheted a fizetést. A megmaradt összeget a feltöltő pontokon visszaválthatod.
Fizethetek Szép Kártyával?
Nem.
Elveszítettem valamit, hova fordulhatok?
Ha elveszítesz valamit, keresd a talált tárgyak standját a BOK Sportcsarnok A épületében. Ha találtál valamit, leadhatod bármely információs ponton vagy a BOK Sportcsarnokban lévő talált tárgyak standon.
Lesz zárható csomagmegőrző a területen?
A Family Parkban lesznek kisebb személyes tárgyak tárolására alkalmas zárható szekrények.
Hol van a rendezvényhez legközelebbi bankautomata?
A rendezvény területén belül lesznek bankautomaták.
Kiállítanak elektromos motorokat a rendezvényen?
Igen, lesz egy elektromos járműveknek kijelölt terület motorokkal, autókkal és elektromos kerékpárokkal.
Éjszakára ott maradhat a motor a parkolóban?
Igen, otthagyhatod a motorodat az őrzött parkolóban, ahova a nap 24 órájában bármikor beléphetsz. A rendezvény területén is hagyhatod a motorodat éjszakára, de kérjük, figyelj arra, hogy ebben az esetben a járművet csak a nyitvatartási időben közelítheted meg. A Dózsa György út mellett található parkolóban is hagyhatod éjszakára a motort, de ez nyilvános parkoló, nincs külön biztonsági őrzés.
Sajtós vagyok, hogy juthatok be az eseményre?
Kérjük, töltsd ki a sajtóakkreditációs igénylőlapot, amely az esemény . honlapján található . Miután visszaigazoltuk a jelentkezésedet, az akkreditációs pultnál veheted fel a belépődet. Az akkreditációs pult a BOK Sportcsarnok bejáratánál található. Térkép: BOK Sports and Conference Centre
Kiállító vagyok. Hogy mehetek be az esemény területére?
Ha kiállító vagy, a jegyedet és a passzodat a BOK Sportcsarnoknál található akkreditációs pultnál veheted fel. Térkép: BOK Sports and Conference Centre
Kiállító vagyok. Hol parkolhatok?
A kiállítók számára kijelölt parkolóhely az esemény helyszínével szemben található. Térkép: Puskás Aréna, VI. kapu
Kiállító vagyok, és szeretnék részt venni a rendezvényen. Hogy jelentkezhetek?
Kérjük, látogass el a honlapunkra és olvasd el a tájékoztatót: https://hd120budapest.hu/site/en/exhibitors, Utána töltsd ki a kiállítói jelentkezést: https://hd120budapest.hu/site/en/application. A feltöltött igényeket áttekintjük, és kapcsolatba lépünk veled a továbbiakért. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a jelentkezésed csak akkor válik elfogadottá, ha megkaptad a visszaigazolást és a szerződést.
Művész vagyok, és szeretnénk fellépni a rendezvényen, hogy jelentkezhetek?
Akár szólóban, akár csapatban lépsz fel, jelentkezésedet a shows@hd120nbudapest.hu címen várjuk.
A helyi kereskedők is részt vesznek a rendezvény szervezésében?
Minden Harley-Davidson kereskedést szívesen látunk a rendezvényen. A H-D Budapest csapata a saját csatornáin keresztül segít a rendezvény népszerűsítésében és a tájékoztatásban. A H-D Budapest felel továbbá a szervizrészlegért az esemény ideje alatt.
Motoros produkcióm van, amit bemutatnék a rendezvényen, hogy jelentkezhetek?
Ha motoros produkciód van, és szeretnéd megmutatni a rendezvényen, kérjük, küldd a jelentkezésedet a shows@hd120budapest.hu címre!
Gyerekeknek kell jegyet venni az eseményre?
A 12 év alatti gyerekek számára a belépés ingyenes. A kapunál fényképpel ellátott azonosító okmány bemutatása szükséges (diákigazolvány, személyi igazolvány, útlevél).
Van különleges jegy, ha oldtimer / klasszik motorral vagy autóval érkezem?
Ha oldtimer / klasszik motorral vagy autóval érkezel az eseményre, jelentkezz a classic@hd120budapes.hu címen. A jelentkezésed elfogadásáról kapsz egy megerősítést.

Ezzel a visszaigazolással veheted fel a jegyedet a BOK Sports and Conference Centre -ben található akkreditációs standnál.
Hol vehetek jegyet?
Megveheted a jegyedet elővételben a hivatalos honlapunkon: https://hd120budapest.hu/site/en/tickets. Az esemény ideje alatt is lehet jegyet vásárolni a rendezvény minden bejáratánál. A legkedvezőbb árat elővételnél ajánljuk.
Kit keressek, ha jegyvásárlással kapcsolatban van problémám?
Ha jegyvásárlással kapcsolatos kérdésed van, írj a tickets@hd120budapest.hu címre!
Vettem jegyet, de nem tudok elmenni a rendezvényre. Hogy válthatom vissza?
Sajnáljuk, de a jegyek nem visszaválthatók. Átadhatod bárkinek, aki el tud jönni a rendezvényre.
Nem kaptam meg a H.O.G. kedvezményt, kit keressek?
Ha probléma merülne fel a H.O.G. kedvezmény aktiválása közben jegyvásárlásnál, írj a tickets@hd120budapest.hu címre, és segítünk.
Vehetek VIP-jegyet?
Igen, számos VIP-csomag elérhető az eseményre. Itt megnézheted a jegytípusokat és a csomagok tartalmát: https://hd120budapest.hu/site/en/tickets
Magyarok számára lesz kedvezmény?
2023. június 25-én vasárnap kedvezményes napijeggyel látogathatja az eseményt a helyi közönség.
Lesz nyereményjáték a rendezvényen?
Igen, a rendezvény alatt tervezünk nyereményjátékot a jegytulajdonosok között, melynek főnyereménye egy vadonatúj Harley-Davidson. További információ később.
Miért fizettem többet forint/euró viszonylatban?
A jegyeket a helyi pénznemben (forint) értékesítik, ezért lehetnek ingadozások az aktuális árfolyamon, ami azt jelenti, hogy az eurós fizetés minimálisan eltérhet a közölt ártól.
Felszámítanak kezelési díjat, amikor megvásárlom a jegyemet?
Jegyértékesítő partnerünk, az Eventim felszámít egy alacsony kezelési díjat, 700 forintot (nagyjából 2€), a rendelésednél. A kezelési díjat is beleszámolva az elővételes jegyár még így is kedvezőbb, mint a helyszíni vásárlás.
Milyen átváltási árfolyamot használnak jegyvásárlásnál?
Az aktuális napi banki közép árfolyamot.
Mit tartalmaz a Rally csomag?
A parádén való részvételt és az eseményre készült egyedi termékek kollekcióját. A Rally csomagban van póló (megfelelő méretben és nemben), táska, rátét, felvarró, kendő és kulcstartó.
Mit tartalmaz a VIP jegy?
A VIP jegycsomag tartalmazza a parádén való részvételt, exkluzív étel- és italkínálatot, biztonságos motorparkolót és belépést az esemény teljes területére. Kérjük, nézd meg részletes VIP jegy kínálatunkat: https://hd120budapest.hu/site/hu/jegyek
Bejutok az őrzött fedett parkolóba, miután véget ért a parádé?
Igen, a parkolóba egész nap bemehetsz, ha előre vásárolt fedett parkolóba szóló jegyed van. Ha szeretnéd lefoglalni a fedett parkoló jegyedet, itt megteheted: https://www.eventim.hu/presale/hu/jegyek/harley-davidson-120-anniversary-festival-budapest-puskas-arena-park-1301524/performance.html
Normál jegyet vettem, de szeretnék részt venni a parádén, mit tehetek?
2023. április 30. előtt – kiegészítheted a normál jegyedet Rally csomagra, ha megveszed a Rally csomag kiegészítő jegyet a jegyvásárló oldalon: https://www.eventim.hu/presale/hu/jegyek/harley-davidson-120-anniversary-festival-budapest-puskas-arena-park-1345350/performance.html Nem csak a parádéra szóló jegyet kapsz, hanem a Rally csomagban lévő egyedi termékeket is.
A Chapterem csoportos foglalást tett, de nem Rally csomagot (parádé jegyet) foglalt. Szeretnék részt venni a parádén, mit tehetek?
Írj a tickets@hd120budapest.hu e-mail-címre, és választ kapsz rá, hogyan egészítheted ki a meglévő jegyedet, vagy online megvásárolhatod a kiegészítő Rally csomagot a következő linker kattinva: https://www.eventim.hu/presale/en/tickets/harley-davidson-120-anniversary-festival-budapest-puskas-arena-park-1345350/performance.html .
Hol foglalhatunk szállást az eseményre?
A szálláslehetőségekről tájékozódhatsz és foglalhatsz is a hivatalos honlapunkon. Ha bármilyen kérdésed van a foglalással kapcsolatban, írj a travel@hd120budaest.hu címre!
Melyik napon van a parádé?
A parádé szombaton, 2023. június 24-én lesz.
Mikor kezdődik a parádé?
A motorosoknak délelőtt 10 órakor kell felsorakozniuk a parádéra, az esemény 11 órakor kezdődik.
Honnan indul a parádé?
A parádé a Puskás Aréna Park melletti nagy úton, a Dózsa György úton rajtol, amely az esemény ideje alatt a közúti közlekedéstől elzárt terület lesz.
Merre megy a parádé?
A parádé végigvonul Budapest szívén, útba ejtve a gyönyörű város látványosságait és történelmi emlékműveit.
Hogy vehetek részt motorral a parádén?
A parádén az motorozhat, aki rendelkezik Parádé-jeggyel, ezt csak a Rally csomag vagy a VIP-jegyek tartalmazzák. A parádé létszámát 6000 motorosban limitálták a rendőrség és a városvezetés által előírt biztonsági követelmények miatt.
Az utasom jöhet velem, vagy neki külön jegy kell?
A parádé-jegy egy motorra vonatkozik, vagyis az utas is csatlakozhat, még akkor is, ha neki csak sima belépőjegye van. A Rally csomagba tartozó termékek vagy a VIP-jogosultság csakis az adott jegytulajdonosok számára elérhető.
Hány ember motorozhat a parádén
Maximum 6.000 motoros vehet részt a parádén.
Korábban is részt vettem Harley-Davidson eseményeken, és eddig soha nem volt szükség külön jegyre a parádéra, ezúttal miért kell?
Mivel a városközpontban motorozunk, a rendőrség kérte, hogy korlátozzuk a résztvevők létszámát, ezért maximum 6.000 motor vehet részt a felvonuláson, máskülönben nem kaptunk volna engedélyt a felvonulás megrendezésre. Korábban a nagylétszámú városi eseményeken sorsolással döntöttük el, kik juthatnak részvételi lehetőséghez, ám az ügyfelek visszajelzései alapján olyan rendszert akartunk, amely jóval az esemény előtt bebiztosítja a részvételt a motorosoknak.
Kell bukósisakot viselnem?
Igen, Európában a bukósisak kötelező a közutakon, és neked is be kell tartanod a szabályokat Magyarországon.
Honnan fogom tudni a parádé útvonalát?
A parádén lesz felvezető és záró motor, hogy minden résztvevő tudja, merre kell menni. Lesz rendőri kíséret is, valamint rendezők a parádé teljes útvonalán és a főbb kereszteződéseknél.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozását nem sikerült rögzíteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Iratkozz fel a Harley-Davidson Europe hírlevelére

Iratkozz fel itt, hogy megkapd a Harley-Davidson legfrissebb híreit a termékekről, eseményekről és egyéb bejelentésekről.