X

Helyszín: Puskás aréna Budapest

POZÍCIÓK AMIKRE JELENTKEZHETSZ

Beléptetés

A beléptető önkéntesek a rendezvény ideje alatt a nézők, személyek és gépjárművek be- és kiléptetését koordinálják, fő feladatuk a nézők, a vendégek és a személyzet tájékoztatása és útbaigazítása. Együttműködés a biztonsági csapattal segíti a nézők gördülékeny bejutását a helyszínre.

Akkreditáció

Az akkreditációs csapat különböző személyek (szervezők, önkéntesek, média képviselői, szponzorok, biztonsági szolgálat, takarítók, fellépők) számára biztosítja a belépést azokba a zónákba, amelyekben tevékenykednek az adott eseményen. Az akkreditációs kártya tartalmazza a személyes adataikat, és a feladatkör alapján kapott belépési jogosultságokat. Az akkreditációs központban segítenek az önkéntesek a kártyák elkészítésében és kiadásában.

Vip és Protokoll

Az önkéntesek a reptéren, szállodákban és a helyszínen köszöntik és/vagy kisérik az érkezőket, tájékoztatást nyújtanak a eseményről és menedzselik a kiemelt vendégek kérdéseit, kéréseit.

Transzport

Vendégek szállításáért felelős terület. Szállás, reptér és az esemény helyszíne közötti személyszállítás koordinálása, mint önkéntes feladat. A Dózsa Györg úti Hop-on buszmegálló koordinálása.

Logisztika

A logisztikai csapat felügyeli a szervezők igényeit, irodai eszközök biztosítása, általános irodai feladatok a helyszínen.

A motorok parkoltatása a Puskás Aréna parkjában és a Dózsa György úton.

Marketing

Szerződött partnerek számára biztosított marketing jogok gyakorlása, közreműködés a hivatalos szponzorok helyszíni aktivitásában. Ezt a tevékenységet segítik a terület önkéntesei.

Média és kommunikáció

Sajtófőnök, média munkatársainak, újságírók és fotósok munkája kapcsán adminisztratív és koordinátori önkéntes munka a médiaközpontban, sajtó helységben. Helyszín dekorációja az esemény arculatának elemeivel, útbaigazító jelzések kiépítése/elhelyezése a létesítmény területén.

Hospitality

Előzetes egyeztetések és információk alapján a szervezőknek felkészült önkéntesekre van szüksége az összes területen. Projektvezetők szerepe az önkéntesek tájékoztatásában, adott feladatkörrel kapcsolatos tájékoztatásban/képzésben. Esemény után SWOT (erősségek, gyengeségek, lehetőségek, veszélyek) elemzés, mely mind az önkéntes menedzsment, mind egyes önkéntesek egyéni kompetenciája kapcsán a fejlődési lehetőséget segíti és irányt mutat a következő eseményre.

Registration for volunteers

I declare that I read and understood the data protection guide published by the SPORTMARKETING AGENCY Ltd. as data controllers (further as Controllers) regarding the volunteer activity.*

I agree to have my personal data – if I’m selected as a volunteer – in the Volunteer database operated by the Controllers and to have my personal data handled by the Controllers according to the Data Protection Guide for the purpose to receive information about future possibilities as a volunteer.**
*mandatory information

**optional information

Subscribe to our newsletter

By subscribing to our newsletter you accept our privacy policy.