Jelentkezz önkéntesnek a 120 éves Harley-Davidson Fesztiváljára!

Budapest rendezi 2023. június 22-25. között az idén 120 éves Harley-Davidson európai Fesztiválját, melyre sok ezer motorost és több tízezer érdeklődőt várunk. Egy ilyen hatalmas esemény nem valósulhat meg önkéntesek segítsége nélkül.

Légy részese Te is 2023 legnagyobb európai motoros találkozójának a Puskás Aréna Parkban! A jelentkezés feltétele, a rendezvény első napjáig betöltött 16. életév. 18 év alatti önkéntesek esetén az érvényes jelentkezéshez a szülő/törvényes képviselő hozzájárulása is szükséges.

Elvárások:

  • Megbízhatóság, szorgalom, nyitottság és rugalmasság.
  • Minimum az angol nyelv társalgási szintű ismerete.
  • Jó kommunikációs készség.
  • Csapatjáték.
  • Önálló munkavégzés.
  • Kötelező részvétel az eseményt megelőző eligazításo(ko)n.
  • Vezető önkéntesi feladatokra legalább 2 egymást követő napot kell vállalni.


Minden önkéntes egységes formaruhát kap, melyet kötelező viselni a munkavégzés során. A formaruhát az önkéntesek az esemény után megtarthatják. Minden önkéntes fényképes akkreditációs kártyát kap, amely belépési lehetőséget biztosít a rendezvény területére. A kártya az esemény után szintén megtartható. Önkénteseink számára napi egyszeri étkezést biztosítunk, valamint gondoskodunk a megfelelő mennyiségű folyadék pótlásáról is. A kapcsolódó eseményeken és kísérő rendezvényeken (pl. előzetes sajtótájékoztatók) várhatóak olyan feladatok, amelyekbe önkéntesként lehetőség lesz bekapcsolódni. Ezekről a lehetőségekről emailt is küldünk a jelentkezés során megadott elérhetőségre!

Feladatkörök, ahol önkéntesekre van szükségünk:


Beléptetés

A beléptetést segítő önkéntesek a fesztiválozók, a vendégek és a gépjárművek be- és kiléptetésében vesznek részt. Fő feladatuk a tájékoztatás, útbaigazítás. Együttműködnek a biztonsági szolgálattal, segítik az akkreditációs és jegykezelő csapatokat, támogatva a gördülékeny érkezést és távozást a rendezvény helyszínén.


Beléptetésért felelős vezető önkéntesek
A beléptetésért felelős vezető önkéntesek felügyelik a beléptetésért felelős önkéntesek munkáját. Ellenőrzik, hogy a stadion körüli jelzések megfelelően vannak kihelyezve. Ezenfelül ad hoc feladatokkal segítik a szervezők munkáját.

Akkreditáció

Az akkreditációs csapat a rendezvény szervezésében és lebonyolításában résztvevő személyek (pl. szervezők, szponzorok, fellépők, média képviselői, biztonsági szolgálat, önkéntesek, karbantartók, takarítók, egyéb dolgozók stb.) számára biztosítja a belépést azokba a zónákba, ahol a munkájukat végzik, illetve segítenek az akkreditációs kártyák elkészítésében és kiadásában.

Vip és Protokoll

A VIP és protokoll csapat tagjai a fesztiválon résztvevő VIP vendégekért felelnek. A reptéren, szállodákban és a helyszínen köszöntik és kísérik az eseményre érkezőket. Tájékoztatást nyújtanak az eseményről és menedzselik a kiemelt vendégek kérdéseit, kéréseit. Szoros együttműködésben dolgoznak a transzport csapat tagjaival.

Transzport

Itt az önkéntesek fő feladata a szállodák, a reptér és a fesztivál helyszíne közötti személyszállítás koordinálása.  Ők biztosítják a szükséges járművek rendelkezésre állását, útbaigazítják a vendégeket a megfelelő zónákhoz és a járművekhez.  


Transzport koordinátor önkéntes
Felügyeli és koordinálja a transzport csoportba tartozó önkéntesek munkáját. Kapcsolatot tart a VIP-ért felelős önkéntesekkel és a szervezőkkel. 
A feladatkör betöltésére legalább 2 egybefüggő nap vállalása kötelező.

Logisztika

A logisztikai csapat biztosítja a rendezvényen tevékenykedő szervezők és egyéb dolgozók munkájához szükséges környezetet és feltételeket. A munka részét képezi általános irodai feladatok ellátása a helyszínen, a szükséges eszközök és munkaterületek biztosítása a szervezők számára, a kiállítói területek, illetve a programok helyszíneinek berendezése.


Logisztikai koordinátor önkéntes
Felügyeli és koordinálja a logisztika csapatban dolgozó önkéntesek munkáját. Folyamatos kapcsolatot tart a logisztikai területért felelős szervezővel. 

A feladatkör betöltésére legalább 2 egybefüggő nap vállalása kötelező.

Marketing

Az önkéntesek feladata, hogy segítsék, támogassák a fesztivál szerződött partnereinek marketingtevékenységét, például közreműködnek a hivatalos szponzorok helyszíni aktivitásaiban.

Média és kommunikáció

Munkavégzés helye a médiaközpontban, a sajtóirodában lesz, ahol az önkéntesek a sajtófőnökök és a média munkatársainak (újságírók és fotósok) munkáját segítik különböző adminisztratív és koordinátori feladatok elvégzésével.   

PROGRAMKOORDINÁTOR ÖNKÉNTES

Ez a munkacsoport felel a programok, események terv és időrend szerinti lebonyolításáért, illetve a különböző helyszíni szolgáltatások zökkenőmentes működéséért.Program koordinátor vezető önkéntes
A programkoordinátor vezető önkéntesek a szervező csapatot támogatják operatív feladatok ellátásával. Emellett irányítják és segítik a többi programon dolgozó önkéntest.
A feladatkör betöltésére legalább 2 egybefüggő nap vállalása kötelező.
A jelen felhívás szerinti önkéntes tevékenység szervezése a közérdekű önkéntes tevékenységről szóló 2005. évi LXXXVIII. törvény és a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvényen alapuló, a nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet szabályaira tekintettel történik.


SZÜKSÉG VAN RÁD, JELENTKEZZ önkéntesnek Te is!

Csapatunkba folyamatosan várjuk az önkéntesek jelentkezését. 
Jelentkezési határidő: 2023. június 15.
Felmerülő kérdéseket a volunteer@hd120budapest.hu e-mail címre várjuk.

Regisztráció önkénteseknek*jelentkezés feltételeként kötelező

**Ezen hozzájárulás megadása nem feltétele a jelentkezés a benyújtásának, illetve az nem kerül figyelembevételre a jelentkezés elbírálása során. A megadott hozzájárulás később bármikor indoklás nélkül visszavonható.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozását nem sikerült rögzíteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Iratkozz fel a Harley-Davidson Europe hírlevelére

Iratkozz fel itt, hogy megkapd a Harley-Davidson legfrissebb híreit a termékekről, eseményekről és egyéb bejelentésekről.