Szórakozás

Adrenaline Park

A motorok és a koncertek mellett extra izgalmakra vágysz?! Az Adrenalin Park a te tereped*! Itt a helyed, ha nem félsz a magasban, élvezed a súlytalanságot és az extrém kihívásokat! Bungee jumping, katapult és sok más meglepetés vár. Ha nem vagy ennyire bevállalós, az eurobungee-t is tesztelheted!


Céllövölde

Igazi örökzöld kedvenc, ami sosem megy ki a divatból. Éles szem és biztos kéz kell hozzá, a cél ugyanis a kiszemelt pálcikát úgy meglőni, hogy az eltörjön, mert csak akkor kapsz érte jutalmat. 6 éves kortól ajánlott.

A játék díj ellenében használható a fesztivál ideje alatt.


Doboz dobáló

Ennek a klasszikus célba dobásnak a lényege, hogy el kell találnod az egymásra állított dobozokat. Ahhoz, hogy nyeremény járjon érte a 10-ből legalább 7-et. Ha sikerül, a találati aránynak megfelelően a 7-es, a 8-as, a 9-es, vagy a 10-es polcról választhatsz ajándékot. 4 éves kortól ajánlott.

A játék díj ellenében használható a fesztivál ideje alatt.


Bungee jumping

Bátorságpróbát tennél? Ha olyan egyedülálló élményre vágysz, ami igazi adrenalinbomba, akkor a bungee jumpingot neked találták ki. Az ugrásokat egy magas daruról kell végrehajtanod felfújt biztonsági párna fölött. Felejthetetlen élmény, amint az elrugaszkodás után szabadon zuhansz egészen addig, amíg a kötél el nem éri a maximális nyúlását, majd a lendület felfelé lök. 14 éves kortól ajánlott.

A játék díj ellenében használható a fesztivál ideje alatt.


Eurobungee


Más néven bungee trambulin vagy eurojumping, ami tulajdonképpen egy gumiköteles trambulint takar. Egy speciális feszítő szerkezet segítségével akár 7-8 méter magasra is fel tudsz ugrani, rövid időre megszüntetve a gravitációt. Vagyis a népszerű eszközzel képes leszel olyan akrobatikus gyakorlatokra, amilyeneket eddig nem mertél kipróbálni. 

Gyermekeknek 4 éves kortól ajánlott, míg a felnőttek 100 kilós súlyhatárig jelentkezhetnek rá.

A játék díj ellenében használható a fesztivál ideje alatt.


Katapult


Az óriás katapult – amely angolul catapult bungee néven is ismert – nem más, mint egy 40 tonnás csúzli, ahonnan a levegőbe repítenek. Méghozzá több mint 40 méteres magasságba. Ez úgy néz ki, hogy egy erre a célra kifejlesztett ülésbe szíjaznak, megfeszítik a bungee köteleket, majd kilőnek. Páros élménynek sem utolsó, ha kéz a kézben szeretnétek dacolni a gravitációval, de a haverokkal is garantáltan jól szórakoztok, miközben az adrenalin szétárad a testetekben. Hiszen mindössze egyetlen másodperc alatt éritek el a közel 100 kilométer/órás sebességet. Szóval síkitani ér. 14 éves kortól ajánlott. 

A játék díj ellenében használható a fesztivál ideje alatt.


Sasmadár


Szeretnél egy madár szemével látni, amint a város felett repül? Itt a nagyszerű alkalom, hogy a magasból megcsodáld a környék panorámáját. Hevederekkel és csatokkal egy speciálisan erre a célra kifejlesztett szárnyas szerkezethez szíjaznak, akár a társaddal együtt, majd felemelnek a magasba, hogy madártávlatból nézelődj. Mindezt hason lebegve élvezheted, akár egy igazi sas. 16 éves kortól ajánlott.

A játék díj ellenében használható a fesztivál ideje alatt.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozását nem sikerült rögzíteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Iratkozz fel a Harley-Davidson Europe hírlevelére

Iratkozz fel itt, hogy megkapd a Harley-Davidson legfrissebb híreit a termékekről, eseményekről és egyéb bejelentésekről.