Nyereményjáték

Nyereményjáték

Nyerj egy vadonatúj, limitált szériás Harley-Davidson 120. évfordulós motorkerékpárt! 


Ha eljössz a 120 éves Harley-Davidson európai fesztiváljára június 22-25. között, részt vehetsz a sorsoláson, amelynek fődíja egy egyedi gyártású, Heritage Classic 114 modell, amelyből a jubileumi évben mindössze 1700 db készül. A gyűjtőknek ajánlott motor karosszériája a hagyományos Heirloom-vörössel, karmazsinvörössel és arany beütéssel, valamint a tankra illesztett aranyszínű, a 120 éves évfordulót jelképező emblémával készül. Az ülés is kéttónusú, fekete és vérvörös. A játékkal kapcsolatos részletek a Nyereményjáték szabályzatban olvashatók (ld. lejjebb). 

Addig is, ha még nem tettétek volna, vegyétek meg a jegyeiteket most! 

*A nyereményjátékban csak a 18. évüket betöltött személyek vehetnek részt, akik érvényes belépőjeggyel vesznek részt a H-D 120. jubileumi rendezvényen. A Nyereményjátékba a rendezvény helyszínén kell nevezni. A nevezéshez nevezési űrlapot kell kitölteni a rendezvény helyszínén található Nyereményjáték-információs pontok egyikén (H.O.G. Zone; Demo; Expo; Official Merchandise) 2023.06.22. 9 óra (CEST) és június 24.06.2023.06.24. 19 óra (CEST) között. Személyenként 1 nevezés lehetséges. A Nyereményjátékban 1 fő, véletlenszerűen kiválasztott nyertest soroslunk. A nyereménye egy Harley-Davidson 2023 SOFTAIL Heritage motorkerékpár, kizárólag egy Európában, Közel-Keleten vagy Afrikában található hivatalos márkakereskedőkhöz leszállítva (Lásd a korlátozásokat a részletes Nyereményjáték szabályzatban). A teljes Nyereményjáték szabályzat elérhető online és a rendezvény helyszínén a Nyereményjáték-információs pontjokon. Adatvédelmi szabályzat elérhető a Harley-Davidson.com https://www.harley-davidson.com/gb/en/footer/utility/privacy-policy.html oldalon.

Nyereményjáték szabályzat

Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozását nem sikerült rögzíteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Iratkozz fel a Harley-Davidson Europe hírlevelére

Iratkozz fel itt, hogy megkapd a Harley-Davidson legfrissebb híreit a termékekről, eseményekről és egyéb bejelentésekről.