Hungaroring-Domonyvölgy túra

Hungaroring-Domonyvölgy túra

A fesztivál három napján (pénteken, szombaton és vasárnap) 11.30-tól különleges levezető túrát szervezünk két Budapesthez közeli népszerű látványossághoz. Először ellátogatunk a Hungaroringre, amely a Formula–1-es versenynaptár részeként 1986 óta ad otthont a világbajnoki sorozat magyar futamának. A mogyoródi látogatás alkalmával lehetőségünk nyílik egy kicsit belesni a kulisszák mögé, és a pálya olyan részeit is felfedezni, ahová a versenyhétvégén a nézők nem, csupán a főszereplők léphetnek be.

A túra második részében 13 órától a Lázár Lovasparkban fogadnak bennünket egy hagyományos ebéddel – a magyar gasztronómia leghíresebb fogásainak svédasztalos kínálatából –, majd a honi lovaskultúra bemutatója következik többek között póni- és négyesfogathajtással, lovasíjászattal, csikósversennyel, puszta ötössel. Emellett a Lazareum múzeumban a világhírű Lázár-testvérek, Vilmos és Zoltán fogathajtó pályafutásáról és a magyar lovassport történetéről látható kiállítás és film (9 nyelven), de akár egy kocsikázásra is be lehet nevezni a környéken. A park a csodálatos Domonyvölgyben terül el, a természetvédelmi területtel körülölelt 9 hektáron pedig nemcsak lovak, hanem olyan őshonos magyar állatfajták is élnek, mint például a szürkemarha, a racka juh, a mangalica vagy a puli.

ERRE A TÚRÁRA KÜLÖN JEGYET KELL VÁSÁROLNI.


Túráink csütörtökön, pénteken és vasárnap indulnak; szombaton viszont nem, a felvonulás miatt.
Kérjük, vedd figyelembe, hogy vezetett túráink különböző helyszínekről indulnak, kérjük, fokozottan figyelj az indulási időpontokra.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a túra az alábbi találkozási pontról indul. 
Cím: 
1146 Budapest, XIV. kerület
Dózsa György út 1.
Magyarország

A túra csütörtökön, pénteken és vasárnap (csak) 11:00-kor indul. 
  
Foglald le részvételi helyed a túrát a H-D applikációban vagy közvetlenül itt: https://harley-davidson.probefahrtenbutler.com/campaign/7?language=en

A túrán és a lovas bemutatón való részvétel ingyenes, büfé-ebéd a helyszínen vásárolható meg 30 EUR-ért.


Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozását nem sikerült rögzíteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Iratkozz fel a Harley-Davidson Europe hírlevelére

Iratkozz fel itt, hogy megkapd a Harley-Davidson legfrissebb híreit a termékekről, eseményekről és egyéb bejelentésekről.