MOTOROZÁS

PAN-AMERICA™ OFF-ROAD TESZTMOTOROZÁS


Ha nincs saját Pan America motorod, jelentkezhetsz egy ingyenes off-road tesztmotorozásra – a résztvevőknek azonban fesztiválbelépővel kell rendelkeznie.

A Pan American Special motorok, valamint motoros ruhák elérhetőek a H-D Demo Zónában. A H-D profi instruktorai – a brit Dakar-legenda Mick Extance és a német off-road szakértő Herbert ’Ralph’ Wiese irányításával – vezetik majd a tesztmotorozásokat, amelyeken kezdőtől egészen haladó szintig lehet részt venni. Az élménymotorozások időtartama körülbelül 2 óra.


Foglalható helyek (június 22–25., csütörtöktől vasárnapig)

10:00

12:00

14:00

16:00


Ne hagyd ki a tesztmotorozás lehetőségét! Foglalj magadnak időpontot és motort a H-D appon keresztül, vagy közvetlenül itt:

https://harley-davidson.probefahrtenbutler.com/show/461?language=en

A Pan America Off-Road zóna a fesztivál területén belül, a Nagyszínpadnak háttal állva, a Szoborpark túlsó végénél található. Pontos helye (W3W): https://w3w.co/panics.clever.protects

Túráink csütörtökön, pénteken és vasárnap indulnak; szombaton viszont nem, a felvonulás miatt.

Foglald le a Pan America Off-Road tesztmotorozásod a H-D alkalmazásban vagy közvetlenül itt: https://harley-davidson.probefahrtenbutler.com/show/461?language=en


Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozását nem sikerült rögzíteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Iratkozz fel a Harley-Davidson Europe hírlevelére

Iratkozz fel itt, hogy megkapd a Harley-Davidson legfrissebb híreit a termékekről, eseményekről és egyéb bejelentésekről.