KIÁLLÍTÁSOK

EGYEDI ÉPÍTETT HARLEY-DAVIDSON MOTOROK SHOW-JA

" >A Metzeler támogatásával

Csatlakozz hozzánk a 120 éves Harley-Davidson európai fesztiváljának Egyedi Épített Motorok Show-ján, amelyre a szakmai regisztrációk mellett magánszemélyek nevezését is várják, és a legjobbak értékes díjakat és ajándékokat kapnak. Vagyis ott a helyed június 23-án, ha versenybe szállnál a motoroddal, de akkor is, ha csak megcsodálnád a kiállított remekműveket. 

Büszkén jelentjük be, hogy a Metzeler abroncsgyártó szponzorálja a show-t, és egyben a motorok elbírálásában is részt vesz, a Show legjobbját, valamint a Metzeler saját kedvencét pedig egy-egy szett abronccsal honorálja.*  De egyetlen nevezőt sem hagynak üres kézzel távozni, ugyanis az abroncsgyártó és a Harley-Davidson ajándékkal készül számukra.

A következő hat kategóriában lehet indulni: Tourer/Bagger, Sport/Performance, Cruiser, Adventure/Off-road, Classic, Radical Custom, és mindegyikben az első két helyezettet díjazzák, valamint a Show legjobbját és a Metzeler választott kedvencét. 

A látogatók voksai alapján pedig egy Közönségdíj is gazdára talál, a show alatt a nézők szavazókártyán jelölhetik az általuk legjobbnak tartott motor építőjét.* * A győztes Harley-Davidson-trófeát, valamint egy szett Metzeler abroncsot kap.*

Figyelj arra, hogy ha még nem neveztél, de a helyszínen egy Custom Bike Show matricát találsz a motorodon, az azt jelenti, mindenképpen érdemes egy próbát tenned a versenyben. 

A Metzeler saját standdal is kitelepül a fesztiválra, ahol ingyenes keréknyomás- és gumikopás-mérést végeznek, valamint számos termékkel és tanáccsal segítik az érdeklődőket. 

Regisztráció: 10 órától
Elbírálás: 14 órakor
Díjkiosztó: 16.30 órakor

*Tekintettel a gyártó széles abroncskínálatára, a helyszínen a Metzeler képviselője feljegyzi majd a győztesek adatait, a pontos gumiméretet és -típust, hogy a megfelelő szettet biztosíthassa az esemény után.

* *A Metzeler Közönségdíjra látogatónként szigorúan csak egy voks adható le, kérjük ennek betartását.

Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozását nem sikerült rögzíteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Iratkozz fel a Harley-Davidson Europe hírlevelére

Iratkozz fel itt, hogy megkapd a Harley-Davidson legfrissebb híreit a termékekről, eseményekről és egyéb bejelentésekről.