Szórakozás

Cirkusz

Lenyűgöz a mutatványosok színes kavalkádja? Találkozz a fesztivál steampunk cirkuszosaival, akik fantasztikus bemutatókkal készülnek a fesztivál négy napjára. Gólyalábasok, zsonglőrök és hulahopposok vonulnak föl, hogy emlékezetes szórakozást nyújtsanak. Június 24-én, szombaton pedig egy Magyarországon eddig még sosem látott előadás részese lehetsz.

A Tüköremberek (Mirror walkers) – akiknek kosztümje több száz tükörből áll össze – produkciója igazán elképesztő látványt nyújt majd. Gyere és csodáld meg őket!

A Taurin Cirkusz egyébként már 15 éve ismert a kreatív műsorairól. A Harley-Davidson budapesti fesztiváljára pedig teljesen egyedi hangulatot ígérnek.

taurincirkusz.huBenedict

A fiatal bűvész arra készül, hogy teljesen elvarázsolja a Nagyszínpad közönségét a Puskás Aréna Parkban. A Harley-Davidson 120. jubileumi fesztiváljának mind a négy napján (június 22–24., 20:50, június 25., 20:20) kifejezetten a motoros közönség számára kitalált új kártyatrükköt fog bemutatni. Mert mint vallja: „A bűvészetben számomra az a legfontosabb, hogy a nézők átélhessék a tökéletes illúziót”.Iratkozz fel a hírlevelünkre

A feliratkozását nem sikerült rögzíteni. Kérjük, próbálja meg újra.
Ön sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Iratkozz fel a Harley-Davidson Europe hírlevelére

Iratkozz fel itt, hogy megkapd a Harley-Davidson legfrissebb híreit a termékekről, eseményekről és egyéb bejelentésekről.